Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü, Tankeri Zor Durdurdu
Adana’nın Çukurova ilçesinde belediyeye ait itfaiye su tankeri, seyir halindeyken kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca, ardından elektrik direğine çarptı. Kazada şans eseri herhangi bir yaralanma olmazken, tanker refüje çıkarak durabildi.
Kazanın Adresi: Özdemir Sabancı Bulvarı
Olay, sabah saatlerinde Çukurova ilçesi Özdemir Sabancı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan ve belediyeye bağlı itfaiye ekiplerine ait olan su tankeri, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
Ağaç ve Direk Devrildi
Yoldan çıkan tanker önce bir ağaca çarptı, ardından hızını kesemeyerek elektrik direğine çarpıp refüje çıktı. Tankerin çarptığı ağaç ve direk, çarpmanın etkisiyle yıkıldı. Tanker ise eğimli refüjde asılı kaldı.
Su Yola Aktı, Ekipler Önlem Aldı
Kaza sonrası tankerin içindeki su caddeye boşaldı. Su birikintisi trafiği tehlikeye sokmaması için olay yerine gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Araç, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.




