Balıkesir’in Bigadiç ilçesi, bugün öğleden sonra trajik bir kazaya sahne oldu. Salmanlı Köprüsü ile Yağcıbedir Mahallesi arasındaki yolda, saat 16.45 civarında kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. Kazada araç sürücüsü A.U., olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine sevk edilen itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri, kazanın ardından hızlı müdahalede bulundu. Araçta sıkışan sürücünün çıkarılması için ekipler tarafından yoğun bir çaba harcandı. İlk incelemeler sonucu, A.U.’nun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaza, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Görgü tanıkları, otomobilin kontrolden çıkarak yoldan çıktığını ve takla attığını ifade etti. Olayın ardından yol bir süre trafiğe kapatılırken, güvenlik güçleri kazayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Kazadan sonra A.U.’nun cenazesi, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Yetkililer, sürücülerden özellikle bu güzergâhta hız limitlerine uymalarını ve dikkatli olmalarını istedi. Kaza, bölgedeki trafik güvenliği açısından da önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

Bigadiç’te yaşanan bu talihsiz olay, sürücüler ve vatandaşlar arasında derin bir üzüntüye yol açtı. Yetkililer, kazaların önlenmesi için sürücülerin trafik kurallarına titizlikle uyması gerektiğini vurguluyor.

CHP Genel Merkezi’nde Gerginlik: Kılıçdaroğlu’nun Fotoğrafı İndirildi
CHP Genel Merkezi’nde Gerginlik: Kılıçdaroğlu’nun Fotoğrafı İndirildi
İçeriği Görüntüle

Kaza sonrası bölgedeki trafik akışı kontrollü şekilde sağlanırken, soruşturmanın tamamlanmasının ardından kazanın kesin nedeni açıklanacak. Halkın güvenliği için yetkililer, sürücülerin özellikle yağışlı ve virajlı yollar konusunda ekstra dikkatli olmasını tavsiye ediyor.

Kaynak: DHA