“Takipten Çıkarıldığımı Medyadan Öğrendim”

Zeynep Gür, hakkında çıkan takip iddialarına dair ilk kez konuştu. Takipten çıkarıldığını medya aracılığıyla öğrendiğini belirten Gür, konuyu kişiselleştirmediğini dile getirdi. "Bu tarz durumların sektörde olağan olduğunu düşünüyorum" diyen Gür, yapıcı ve profesyonel yaklaşımıyla dikkat çekti.

Sosyal Medya Tepkilerine Sert Yanıt: “Çocukça Buluyorum”

Gür’ün açıklamalarında en dikkat çeken bölüm ise sosyal medya kullanıcılarına yönelik ifadeleriydi. Gelen tepkileri “çocuksu” olarak nitelendiren Gür, “Profesyonel iş hayatında duygularla değil, akılla hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi. Bu açıklama, sosyal medya üzerinden gelen yorumların dozuna da bir yanıt olarak değerlendirildi.

“Pembe’nin Ayrılığı Hikayenin Gereğiydi”

Pembe karakterinin diziden ayrılmasının arka planına dair spekülasyonlara da açıklık getiren Gür, “Bu tamamen hikaye akışı içinde alınmış kolektif bir karardı” ifadelerini kullandı. Senarist, ayrılığın perde arkasında herhangi bir kişisel mesele olmadığını vurgularken, oyuncu Sibel Taşçıoğlu’na da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Atilla ŞAKACI