Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde kaybolan Mehmet Aydın, evinin yakınında bulunan dere kenarında ölü halde bulundu. Olay, mahallede büyük üzüntüye yol açtı.

Kayıp Başvurusu Yapılmıştı

Duygulu Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Aydın, sabah saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi ve kayıp başvurusunda bulundu.

Jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonucunda, Aydın’ın cansız bedeni evinin yakınındaki dere kenarında bulundu.

Olay Yeri İncelemesi ve Otopsi

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mehmet Aydın’ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Trans bireyin öldürülmesine ilişkin davada yeni gelişme
Trans bireyin öldürülmesine ilişkin davada yeni gelişme
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Mahalle sakinleri ise yaşanan gelişme karşısında derin üzüntü yaşadıklarını dile getirdi.

Kaynak: DHA