Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), kent genelinde yürüttüğü altyapı yatırımlarının yanı sıra tamamlanan bölgelerde bozulan yolları da yenilemeye devam ediyor. Dulkadiroğlu ilçesinde Egemenlik ve Mehmet Akif mahalleleri ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda altyapı çalışmaları sırasında zarar gören asfalt yüzeyleri sıcak asfaltla onarılıyor.
İçme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını yenileyen KASKİ ekipleri, altyapı çalışmalarının ardından yolları kısa sürede onarıma alarak ulaşımda oluşan aksaklıkları gideriyor. Egemenlik ve Mehmet Akif mahalleleri ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde yürütülen sıcak asfalt serim çalışmalarıyla, bölgedeki trafik akışının düzenli hale gelmesi ve sürücülerin güvenli şekilde seyahat etmesi hedefleniyor.
KASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte altyapı projelerinin etaplar halinde ilerlediği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“Şehrimizin farklı noktalarında eş zamanlı olarak altyapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Altyapı imalatları tamamlanan bölgelerde ekiplerimiz hızla üstyapı onarımlarına başlıyor. Amacımız, hemşehrilerimize güçlü bir altyapı altyapının yanı sıra konforlu bir ulaşım ağı sunmak.”
Yürütülen sıcak asfalt çalışmaları sayesinde hem araç sürücülerinin hem de yayaların ulaşım güvenliğinin artırıldığı, bozuk zeminlerin hızla yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulduğu vurgulandı.




