Kahramanmaraş’ta askerden yeni dönen genç beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ta askerden yeni dönen genç beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince tamamlanan yeni güzergâh, Elmalar Mahallesi ile Gaziantep Yolu arasındaki mesafeyi 5 kilometre kısalttı. Altyapısı güçlendirilen, zemin iyileştirmeleri yapılan ve sathi asfaltla kaplanan yeni yol, sürücülere konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sunuyor.
Elmalar Mahallesi, kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan ticaretinin Dulkadiroğlu’ndaki en yoğun noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Mahalleye ulaşım sağlayan bu yeni güzergâh, hem ticari taşımacılığı kolaylaştıracak hem de bölgeye gelen alıcıların işini büyük ölçüde kolaylaştıracak.
Mahalle Muhtarı Halil Gözükara, yeni yatırımı memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Ulaşım sorunumuz çözüldü. Artık hem daha kısa sürede merkezle bağlantı sağlıyoruz hem de yollarımız modern hale geldi. Mahallem adına Sayın Başkanımız Fırat Görgel ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: MÜCAHİT KIR