Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kentte yapımı devam eden yeni Hükümet Konağı inşaat alanında kapsamlı incelemelerde bulundu.
Valilik yetkilileriyle birlikte inşaat sahasını gezen Vali Ünlüer, projenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı, çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini yerinde gördü.

Vali Ünlüer’den İnşaat Alanında Denetim
Kahramanmaraş Valiliği’nin yeni hizmet binası olarak planlanan Hükümet Konağı inşaatı, kentin kamu yatırımları arasında öncelikli projelerden biri olarak öne çıkıyor. Mükerrem Ünlüer, sahadaki yetkililerden çalışmaların son durumu ve iş güvenliği önlemleri hakkında detaylı bilgi aldı.
İnşaat alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Vali Ünlüer, “Kahramanmaraş’ımıza modern ve fonksiyonel bir hizmet binası kazandırmak için tüm ekiplerimizle birlikte özveriyle çalışıyoruz. Projemiz planlandığı tarihte tamamlanacak.” ifadelerini kullandı.

Yeni Hizmet Binası Kentte Hizmet Kalitesini Artıracak
Kahramanmaraş Valiliği yeni hizmet binası, modern mimarisi ve gelişmiş teknik altyapısıyla kamu hizmetlerinin kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Proje tamamlandığında, vatandaşların tüm işlemlerini tek çatı altında hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirmesi sağlanacak.
Yetkililer, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiğini, yakın zamanda yapının kaba inşaatının tamamlanmasının ardından iç ve dış düzenleme çalışmalarına ağırlık verileceğini açıkladı.
Kaynak: Haber merkezi



