KARATAŞ TOKİ’DE AKŞAM SAATLERİNDE SİLAH SESLERİ
Edinilen bilgilere göre olay, Karataş TOKİ bölgesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir şahsın, elindeki pompalı tüfekle karşı binaya doğru iki el ateş açtığı iddia edildi.
Silah seslerinin çevrede yankılanması üzerine site sakinleri büyük korku yaşadı. Olay anında bölgede bulunan vatandaşların güvenlik nedeniyle evlerine çekildiği belirtildi.
SALDIRGANIN OLAY YERİNDEN KAÇTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
İddiaya göre ateş açan şüpheli, olayın hemen ardından bölgeden hızla uzaklaştı. Kayıplara karışan şahsın yakalanması için polis ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.
Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevrede güvenlik önlemleri artırıldı. Ekipler, olayın yaşandığı noktada delil toplama ve inceleme çalışması yaptı.
YARALANAN OLMADI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İlk belirlemelere göre olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Bu durum mahalle sakinleri için teselli kaynağı olurken, polis ekipleri olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Bölgedeki güvenlik tedbirlerinin ise bir süre daha devam edeceği ifade ediliyor.





