Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde sabaha karşı yaşanan silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Polis olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Edinilen bilgilere göre olay, sabah saat 05.00 sıralarında Dumlupınar Mahallesi 25. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre H.O.D., husumetli olduğu kişilerin bulunduğu eve giderek konuşmak istedi. Ancak kısa sürede tartışma büyüyünce yanında getirdiği silahı kullanarak ateş açtı.

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaralandı, Polis Şüpheliyi Arıyor (1)Olayda evde bulunan M.E.A. (17), H.D. (17) ve M.A. (26) çeşitli yerlerinden yaralandı. Silah seslerini duyan çevre sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle öld*rdü; 3 gözaltı
Tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle öld*rdü; 3 gözaltı
İçeriği Görüntüle

Saldırının ardından H.O.D. bölgeden hızla uzaklaşırken, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: İHA