Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Nurhak İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda 2025-2026 eğitim-öğretim dönemi Okul Sporları İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdi.
Toplantıda, yeni dönemde yapılacak spor faaliyetleri ve programlar ele alınarak, öğrencilerin spora daha aktif katılım göstermesi için fikir alışverişinde bulunuldu. İl ve ilçe yetkilileri, okul temsilcileri ve spor uzmanlarının katıldığı toplantıda, öğrencilerin fiziksel gelişimi ve sosyal etkinliklere dahil olmalarını destekleyecek projeler üzerinde duruldu.
Yetkililer, toplantıların amacının sadece planlama yapmak değil, aynı zamanda öğrencilerin spor aktivitelerine ilgisini artıracak yöntemleri tartışmak olduğunu belirtti. Önümüzdeki dönemde uygulanacak programlarla Kahramanmaraş’taki gençlerin spor alanında daha bilinçli ve aktif bir şekilde yer alması hedefleniyor.




