İlk Seminer Andırın’da Yapıldı

Program, Andırın ilçesindeki Şehit Numan Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Seminere ilçede görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri katıldı. Eğitimlerde; değerler eğitimi, ahlaki gelişim süreçleri, etkili öğretim yöntemleri ve çağdaş yaklaşımlar gibi konular ele alındı.

Kahramanmaraş Ekonomisi İçin Ankara’da Kritik Temaslar
Kahramanmaraş Ekonomisi İçin Ankara’da Kritik Temaslar
İçeriği Görüntüle

Hedef: Değerler Temelli Eğitim Bilincini Güçlendirmek

Düzenlenen seminerlerle öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sunulması, sınıf içi uygulamalarda ahlaki ve etik değerlerin daha etkin bir şekilde aktarılması hedefleniyor. Aynı zamanda öğretmenlerin farklı yaklaşımlar konusunda deneyim kazanmaları amaçlanıyor.

Seminerler İl Genelinde Devam Edecek

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, seminerlerin sadece Andırın ile sınırlı kalmayacağını ve önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de benzer eğitimlerin planlandığını belirtti. Böylece il genelinde görev yapan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin bu seminerlerden faydalanması sağlanacak.

Muhabir: SEFA BAŞER