Kahramanmaraş Andırın’da 17 Yaşındaki Genç İçin Büyük Arama Seferberliği

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, kaybolan 17 yaşındaki Miraç Sağlam için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Genç, Gökgedik Mahallesi kırsalında ağaç kesim işi yaptığı sırada, dün çalışma arkadaşlarıyla buluşma noktasına dönmedi.

88888 (5)

AFAD ve Jandarma Ekipleri Bölgeye Sevk Edildi

Kayıp ihbarının ardından bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Andırın Belediyesi’nin destek verdiği arama çalışmalarına, çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kahramanmaraş’ta Kayıp Kız Dron ve Arama Köpekleriyle Aranıyor

Kahramanmaraş’ta ayrıldığı kız arkadaşını hayattan kopardı
Kahramanmaraş’ta ayrıldığı kız arkadaşını hayattan kopardı
İçeriği Görüntüle

Dron ve Arama Kurtarma Köpekleri ile Hava Destekli Tarama

Ekipler, bölgedeki yoğun ormanlık alanlarda dronlarla hava taraması yaparken, arama kurtarma köpekleri de çalışmalara dahil edildi. Yetkililer, Miraç Sağlam’ın bir an önce sağ salim bulunması için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini açıkladı.

Kahramanmaraş’ta Kayıp Kız Dron ve Arama Köpekleriyle Aranıyor

Vatandaşlardan Seferberlik Desteği

Yerel halk, genç için organize edilen arama çalışmalarına gönüllü olarak katıldı. Andırın Belediye Başkanı, “Tüm imkanlarımızı seferber ettik, Miraç’ı bulmak için ekiplerimiz canla başla çalışıyor” dedi.

Kaynak: AA