Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi, metrelerce yükseklikten beton zemine düşerek ağır şekilde yaralandı. Olay, ilçenin yoğun noktalarından Ahmet Karacabey Caddesi üzerindeki şantiyede meydana geldi.
Metrelerce Yükseklikten Beton Zemine Çakıldı
Şantiyede görevli T.T., üçüncü katta çalışırken dengesini kaybetti ve yaklaşık 10 metre yükseklikten zemine çakıldı. Mesai arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Hastanede Yoğun Bakımda
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından T.T., Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı işçinin yoğun bakım süreci devam ediyor.
Polis Soruşturması Başlattı
Emniyet güçleri, iş kazasının nedenlerini belirlemek için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Şantiye yetkililerinin de olaya ilişkin ifadelerine başvuruldu.


