Hayrat İnsani Yardım Derneği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere her gün 1200 kişilik iftar yemeği ulaştırıyor. “Gönüller Bir Ramazan Beraber Olsun” kampanyası kapsamında kent genelinde yüzlerce aile sıcak iftarla buluşuyor.

Kahramanmaraş’ta Hayrat Derneği 1200 Kişiye İftar Dağıtıyor (2)

Aşevi Çalışmalarıyla Yüzleri Güldürüyorlar

Dernek gönüllüleri tarafından hazırlanan iftar yemekleri, Kahramanmaraş’taki dernek merkezinde özenle pişirilerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Muhammed Ubeyd Köşker, her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da aşevi faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

Kahramanmaraş’ta Hayrat Derneği 1200 Kişiye İftar Dağıtıyor (1)

Ramazan’ın Bereketini Paylaşıyorlar

Köşker, iftar yemeklerinin yanı sıra gıda kumanyalarının da dağıtıldığını ve yılın diğer dönemlerinde acil yardım kapsamında ev eşyası ve nakit destek sağladıklarını ifade etti. “Kahramanmaraş’ta her gün 1200 aileye özenle hazırladığımız farklı menüleri ulaştırıyoruz. Ramazan-ı Şerif’in bereketini ve sevincini paylaşmak, biz gönüllüler için tarif edilemez bir mutluluk,” dedi.

Kahramanmaraş Elbistan’da lisede Ramazan söyleşisi düzenlendi
Kahramanmaraş Elbistan’da lisede Ramazan söyleşisi düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş’ta Hayrat Derneği 1200 Kişiye İftar Dağıtıyor (4)Dünya Çapında Yardım Faaliyetleri

Köşker, derneğin Gazze başta olmak üzere Afrika’dan Asya’ya, Yemen’den Suriye’ye kadar toplam 35 ülkede gıda kumanyası ve iftar dağıtımları gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi. Ramazan boyunca Kahramanmaraş’taki çalışmaların da bayrama kadar devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA