Kahramanmaraş’ta Üniversiteye Hazırlanan Gençler İçin Ödüllü Sınav Yapıldı
Kahramanmaraş’ta Üniversiteye Hazırlanan Gençler İçin Ödüllü Sınav Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Tilkiler Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Ali Alpdoğan tarafından yaptırılacak olan Yusuf-Gönül Alpdoğan İlkokulu için temel atma töreni düzenlendi. Temel atma programına Pazarcık Kaymakamı Hulusi Teke, Pazarcık Belediye Başkanı Av. Haydar İkizer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Kara ve çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca siyasi parti temsilcileri, hayırsever iş insanı Ali Alpdoğan ve Tilkiler Köyü Eğitim, Kültür, Sağlık ve Dayanışma Derneği Başkanı Eren Ovayolu da törende yer aldı.

Kahramanmaraş’ta Hayırsever Destekli Okul Projesi Başladı (2)Saygı Duruşu ile Başlayan Program

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda protokol üyeleri tarafından konuşmalar yapıldı. Konuşmalarda eğitime yapılan yatırımların önemi vurgulandı. Programda İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Kara, hayırsever Ali Alpdoğan ve dernek başkanı Eren Ovayolu söz alarak okul yatırımının bölge için önemine dikkat çekti. Pazarcık Kaymakamı Hulusi Teke ve Belediye Başkanı Haydar İkizer ise eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan bir katkı olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş’ta Hayırsever Destekli Okul Projesi Başladı (4)Temel Atma Butonuna Basıldı

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından temel atma butonuna basılarak ilk harçlar döküldü ve okulun inşaatı resmen başlatıldı. Tören, toplu fotoğraf çekimi ve hayırsever Ali Alpdoğan tarafından verilen yemek ikramı ile sona erdi.

Kahramanmaraş’ta Hayırsever Destekli Okul Projesi Başladı (3)

Muhabir: YASEMİN ÇOLAK