Kahramanmaraş’ta serinlemek için suya giren genç, boğularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre; Elbistan ilçesine bağlı Yapraklı (Burtu) Mahallesi Hurman Çayı’na F.G (18), E.G.(17), A.K (29) ve F.G.(16) serinlemek için suya girdi. Suda bir süre sonra gözden kaybolan F.G için bölgeye itfaiye su altı arama timi sevk edildi. Suda yapılan aramalarda gencin cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından ceset otopsi için hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(SON-
Dalış Ekipleri Cansız Bedene Ulaştı
Nehrin akıntılı ve derin olması nedeniyle arama çalışmalarına kısa sürede profesyonel dalgıçlar da katıldı. Ekipler, kaybolan vatandaşı bulmak için nehrin geniş bir alanında titiz bir tarama yaptı. Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda, talihsiz vatandaşın cansız bedenine nehrin derinliklerinde ulaşıldı.
Arama kurtarma ekiplerinin cansız bedeni nehirden çıkarmasının ardından olay yerinde büyük bir üzüntü yaşandı. Vatandaşın kimlik tespiti ve ölüm nedeninin kesinleşmesi için adli tıp birimine sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




