"An itibariyle mesleğimin sonuna geldim"

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda uzun yıllar görev yapan ve hem meslektaşları hem de vatandaşlar arasında sevilen bir isim olan Cuma Çetin, emeklilik kararını görev arkadaşlarına telsiz aracılığıyla duyurdu. Çetin, "An itibariyle mesleğimin sonuna geldim. Size ve devam eden arkadaşlarımın hepsine hayırlı görevler diliyorum. Ben hakkımı helal ettim, varsa sizden de helallik bekliyorum. Sizlerin tırnağına taş değmesin," ifadeleriyle mesleğine veda etti.

Kahramanmaraş’ta 30 Yıllık Polis Telsizle Veda Etti (2)

Son anons duygulandırdı

Cuma Çetin’in telsizden yaptığı veda anonsu, görev başındaki meslektaşlarını duygulandırdı. Özellikle görev yaptığı mahallede vatandaşlarla kurduğu güçlü bağlar ve samimiyetiyle tanınan Çetin’in emekli olması çalışma arkadaşlarında da derin bir iz bıraktı.

Kahramanmaraş’ta 30 Yıllık Polis Telsizle Veda Etti (5)

Alkışlarla uğurlandı

Telsiz başındaki birçok polis memurunu duygulandıran anons, ekip binasında alkışlarla karşılık buldu. Çetin, son görev gününde mesai arkadaşları tarafından alkışlar eşliğinde uğurlandı. 30 yıllık meslek hayatında birçok zorlu görevi başarıyla tamamlayan polis memuru, görevine veda ettikten sonra meslektaşlarıyla tek tek vedalaşarak emniyetten ayrıldı.

Kahramanmaraş’ta 30 Yıllık Polis Telsizle Veda Etti (3)

"Yeri bizde her zaman ayrı olacak"

Meslek arkadaşları, Cuma Çetin’in polislik mesleğinde örnek bir duruş sergilediğini vurgulayarak, "Onun yeri bizde her zaman ayrı olacak" değerlendirmesinde bulundu. Vatandaşla kurduğu iletişim ve görevine olan bağlılığıyla iz bırakan Çetin, duygusal bir finalle mesleğini sonlandırdı.

Kahramanmaraş’ta 30 Yıllık Polis Telsizle Veda Etti (6)Kahramanmaraş’ta 30 Yıllık Polis Telsizle Veda Etti (7)

Kaynak: iha