Kahramanmaraşlılar dikkat! Bu yol 22 gün trafiğe kapatıldı
Kahramanmaraşlılar dikkat! Bu yol 22 gün trafiğe kapatıldı
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), 25 Mart 2026 Çarşamba günü şehir genelinde planlı su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, suyun belirli saatlerde mahallelere yeniden verileceği belirtildi.

Vatandaşların günlük yaşamını aksatmaması için KASKİ, kesintiden etkilenecek mahalleleri tek tek paylaştı.

ELBİSTAN’DA SU KESİNTİSİ

Elbistan ilçesinde 25 Mart Çarşamba günü akşam saat 20.00 civarında suyun yeniden verileceği tahmin ediliyor. Kesintiden özellikle Pınarbaşı ve Kızılcaoba mahalleleri etkilenecek. KASKİ yetkilileri, depoya yapılacak bağlantı çalışmaları nedeniyle planlı su kesintisinin kaçınılmaz olduğunu açıkladı.

DULKADİROĞLU’NDA AKŞAM SAATLERİNDE KESİNTİ

Dulkadiroğlu ilçesinde su kesintisi saat 21.00’de sona erecek şekilde planlandı. Kesintiden Namık Kemal, Yavuz Selim, Bağlarbaşı ve Şeyh Adil mahalleleri doğrudan etkilenecek. KASKİ yetkilileri, vatandaşların su ihtiyaçlarını önceden karşılamaları yönünde uyarılarda bulundu.

ONİKİŞUBAT’TA ETKİLENECEK MAHALLELER

Onikişubat ilçesinde ise suyun tahmini verilme saati 21.00 olarak duyuruldu. Kesintiden Piri Reis, Fatihler, Necip Fazıl, Yunus Emre ve Abdülhamit Han mahalleleri etkilenecek. KASKİ yetkilileri, çalışmaların planlı ve kısa süreli olacağını, suyun en kısa sürede mahallelere ulaştırılacağını belirtti.

KASKİ’nin paylaşımıyla vatandaşlar, planlı kesinti hakkında önceden bilgilendirilmiş oldu. Yetkililer, herhangi bir aksaklık durumunda sosyal medya ve resmi internet sitesi üzerinden anlık bilgilendirme yapılacağını ifade etti.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR