Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş., Kahramanmaraş genelinde planlı bakım ve tesis çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu. Kesintiler, sabah saatlerinden itibaren başlayacak ve öğle ile akşam saatlerine kadar sürecek.

Afşin ilçesinde Arıtaş ve Türkçayırı mahallelerinin belirli bölgelerinde sabah 09:00’dan 16:30’a kadar bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Akedaş yetkilileri, kesinti sırasında abonelerin gerekli önlemleri almasını tavsiye etti.

Pazarcık ilçesinde Cimikanlı Mahallesi, sabah 09:00 ile 15:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle elektriksiz kalacak. Yetkililer, bu süre zarfında elektrik kullanımıyla ilgili planlamaların dikkatle yapılmasını istedi.

Türkoğlu ilçesindeki İstasyon ve Ceceli mahallelerinde sabah 09:00’dan 13:00’e kadar 3. şahıs kaynaklı çalışmalar nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Yetkililer, çalışmanın hızlı ve güvenli şekilde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi.

Dulkadiroğlu’nda iki farklı kesinti planı bulunuyor:

Akedaş, tüm abonelerin bu sürelerde dikkatli olmalarını ve acil durumlar için hazırlıklı bulunmalarını önerdi.

  • Kesinti saatlerini önceden planlayın.

  • Elektronik cihazları korumak için prizden çekin.

  • Gerekli durumlarda elektrikli alet kullanımını sınırlandırın.

Kaynak: Haber merkezi

Muhabir: Mücahit KIR