Bir haftalık süreçte toplam 25 bin 959 araç ve sürücü denetlenirken, hız ihlali ve emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik kurallarına yönelik kontroller aralıksız sürdürüldü.

Öğrencilere ve Servis Sürücülerine Eğitim

Denetimlerin yanı sıra eğitim faaliyetleri de devam etti. Okullarda öğrenim gören 355 öğrenciye trafik güvenliği konusunda bilgilendirme yapılırken, 317 okul servis sürücüsü denetimden geçirildi ve kurallar konusunda uyarıldı.

Kahramanmaraş’ta 1 Haftada 25 Bin Araç Denetlendi-1

1.428 Yol Kullanıcısına Bilgilendirme

Dönem içerisinde toplam 1.428 yol kullanıcısına genel trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldığı bildirildi. Yetkililer, kazaların önlenmesi amacıyla özellikle hız sınırı ve emniyet kemeri kullanımına yönelik denetimlerin süreceğini vurguladı.

İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliği için trafik uygulamalarının kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Gaziantep'te 'sahte engelli raporu' operasyonu: 40 gözaltı
Gaziantep'te 'sahte engelli raporu' operasyonu: 40 gözaltı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: SEFA BAŞER