Başkan Akpınar 71. mahalle toplantısını Bulanık Mahallesi’nde yaptı
Başkan Akpınar 71. mahalle toplantısını Bulanık Mahallesi’nde yaptı
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş'ta hafta sonu yükselen hava sıcaklıkları, şehir sakinlerini serinlemek ve doğayla buluşmak için mesire alanlarına yöneltti. Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerindeki mesire yerleri, sabahın erken saatlerinden itibaren dolup taştı. Aileler, sıcaklardan bunalanlar ve doğa tutkunları, Kahramanmaraş mesire alanlarında keyifli bir gün geçirdi.

Piknik ve Eğlence Mesire Alanlarında Zirve Yaptı

Sabahın ilk ışıklarında mesire alanlarına akın eden vatandaşlar, gün boyu süren keyifli etkinliklerle sıcak havanın tadını çıkardı. Kimileri ağaçların gölgesinde piknik yapıp mangal yakarken, çocuklar ise su kenarlarında serinleyerek doyasıya eğlendi. Özellikle kadınların, yöresel lezzetlerden olan köfte yoğurma geleneğini mesire alanlarına taşıması, renkli görüntülere sahne oldu.

Kahramanmaraşlılar Doğayla İç İçe Bir Hafta Sonu Yaşadı

Yoğun şehir hayatından ve kavurucu sıcaklardan uzaklaşmak isteyenler için mesire alanları adeta bir kaçış noktası oldu. Aileler, arkadaş grupları ve doğa tutkunları, serin suların ve yemyeşil ağaçların eşliğinde dinlenerek, yeni haftaya enerjik bir başlangıç yaptı. Bu yoğun ilgi, Kahramanmaraşlıların doğaya olan sevgisini ve sosyal aktivitelerine ne kadar önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Serpil Kara