Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Onikişubat ilçesinin Şazibey, Hayrullah ve Yavuz Selim mahallelerinde alt ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgisini çeken bu çalışmalar nedeniyle bazı cadde ve bulvarlar geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

ÇALIŞMALARIN KAPSAMI VE TARİHLERİ

KASKİ’nin sosyal medya duyurusuna göre, Hayrullah Mahallesi’ndeki Ali Sezal Bulvarı ile Kuddusi Baba Bulvarı 4 Mart 2026 – 6 Mart 2026 ve ardından 7 Mart 2026 – 1 Mart 2026 tarihleri arasında araç trafiğine kapalı olacak. Vatandaşlardan, planlanan süre zarfında alternatif güzergahları kullanmaları istendi.

VATANDAŞLARA UYARILAR VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Kahramanmaraş'ta hafriyat kamyonu çamur dökerek ilerledi
Kahramanmaraş'ta hafriyat kamyonu çamur dökerek ilerledi
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, çalışmaların hem altyapı hem de üstyapı kapsamında yürütüldüğünü belirterek, güvenlik önlemlerinin alındığını ve bölgede gerekli yönlendirme levhalarının yerleştirildiğini bildirdi. Ayrıca, sürücülerden ve mahalle sakinlerinden sabır ve anlayış beklediklerini açıkladı.

Kahramanmaraşlılar Dikkat! Bu Yol 11 Mart'a Kadar Trafiğe Kapalı-1

Kaynak: Haber merkezi