Kahramanmaraş'ta yaptığı hizmetleri anlatan başkan, Güngör, Kahramanmaraşspor taraftarının beklediği stadyumun kapasitesini açıkladı. Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kahramanmaraş'a yapılacak olan Spor tesisin görselini paylaştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentet görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek, yapılan ve proje aşaması devam eden yatırımlar hakkında değerlendirmede bulundu.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda sinevizyon eşliğinde gazetecilere bilgi veren Başkan Güngör, yeni kent meydanı, kentsel dönüşüm, ulaşım, kültürel, şehirlerarası otobüs terminali, yeni stadyum ve prestij projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

3 yıllık süreçte Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarının konuşulduğu toplantıda, “2019’dan 2021’e Kahramanmaraş” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Başkan Güngör, “12 Şubat ile Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nda maç oynanıyor hale gelmesi için 100 milyonun üzerinde maliyet çıktı. 12 Şubat Stadyumu belediye devredilerek, bizlerde üzerine 100 milyon ilave edip Hanefi Mahçiçek Spor Kompleksi yapma kararı aldık. İçerisinde olimpik havuzu gibi ekstraları olan bu kompleks, profesyonel ve amatör futbol spor kulüplerini ağırlayacak” ifadelerinde bulundu. Kahramanmaraşspor tesisleri, antreman sahaları, Olimpik yüzme havuzu ve Kahramanmaraş Amatör takımları için Futbol sahasında olacağı spor tesisinde Kahramanmaraş'ın yeni stadyumun kapasinin 15 bin olacağını belirtti. Spor tesisinin yapımına ise hemen başlanacağını söyledi. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi