Dua ile başlayan açılış ve kurdele kesiminde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Doğukent Bölgesi’nde açılışı yapılan işyerlerinin açılışlarına imkânlarımız dâhilinde katılım sağlıyoruz. Genç girişimci Duygu Ayyıldız’ın moda ve giyim evi açılışına katılım sağladık. İlk önce hayırlı ve uğurlu olsun derken, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Genç kadın girişimci Duygu Ayyıldız ise “Kahramanmaraşlı kadınlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu nedenle Dulkadiroğlu İlçesi Doğukent Bölgesinde Moda Mila Moda ve giyim mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mağazamız da Kadına yönelik modern tasarımlı kıyafetlerin satıldığı Mila Moda, yazlık yeni ürünleri ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Genç Bay Bayan giyimleri, iç giyimler kozmetik ürünleri gibi bolca çeşitli ürünlerimiz mağazamızda mevcuttur. Doğukent Bölgesinde halkımızın hizmetindeyiz. Mağazamızda kaliteli elbiseleri en uygun fiyatlara satıyoruz” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından, hep birlikte kesilen kurdele kesme merasiminin ardından işyerinin gezilmesi ve hayırlı olsun dileklerinin sunulmasıyla açılış töreni son buldu.

Moda Mila Moda ve giyim mağazası Dulkadiroğlu İlçesi Aslanbey Mahallesi Vezirhoca Bulvarı Altınşehir Apartmanı Altı 71/1 A adresinde hizmet edecek.

Editör: Haber Merkezi