Dulkadiroğlu’nda Temizlik Çalışmaları Dulkadiroğlu’nda Temizlik Çalışmaları
Yeni Kahramanmaraş vizyonu doğrultusunda şehir genelinde alt ve üstyapı yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yüksek kesimlerinde ve kırsal mahallelerde gece saatlerinde başlayan kar yağışına karşı da teyakkuz halinde.
Kar yağışıyla birlikte araç trafiğinde oluşabilecek aksamaların önüne geçmek için kar küreme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, arterleri ulaşıma açık tutuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca çalışma gerçekleştirilen adresler arasında; Yedikuyular Kayak Merkezi yolu, Çağlayancerit ilçesinde Soğukpınar - Kaleköy yolu ile Onikişubat’ta Kümperli – Çağırkan Grup Yolu yer aldı.
 
Tüm Araç ve Personelimizle Sahadayız
Büyükşehir Belediyesinden kış şartlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, şehrin yüksek kesimlerinde ve kırsal mahallelerde gece saatlerinde başlayan kar yağışına karşı teyakkuz halinde. Kar yağışının meydana geldiği bölgelerde arterleri ulaşıma açık tutmak için anında müdahale ediyoruz. Tüm araç ve personelimizle sahadayız. Yağışın meydana geldiği ilk andan itibaren gerçekleştirilen etkin müdahaleyle arterler ulaşıma açık tutuluyor. Kar yağışıyla birlikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.
Editör: ATİLLA ŞAKACI