Gaziantep’te meydana gelen ve 7 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazası, Hatay’da büyük üzüntüye neden oldu. Gaziantep-Nurdağı kara yolunun Şehitkamil ilçesi kırsal Acaroba Mahallesi mevkisinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 7 kişinin cenazesi, Hatay’ın Antakya ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren Fatma Balık (73), kızları Senem Gökşen (44), Gülhan Yaman (47) ve Gülistan Özdemir (46) ile torunları Nisanur (23), Zeynep Alin Özdemir (6) ve Atakan Gökşen’in (1) cenazeleri Aşağıoba Mahallesi Mezarlığı’na getirildi. Cenaze töreninde aile yakınları ve vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı.

Kahramanmaraş Sınırındaki Kazada Hayatını Kaybeden 7 Kişi Toprağa Verildi (6)1 yaşındaki Atakan annesiyle aynı tabuta konuldu

Kazanın en yürek yakan ayrıntılarından biri, hayatını kaybeden 1 yaşındaki Atakan Gökşen’in annesi Senem Gökşen ile birlikte son yolculuğuna uğurlanması oldu. Henüz 1 yaşında olan Atakan’ın annesiyle aynı tabutta taşınması, cenazeye katılanları ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Anne ve oğul, diğer aile fertleriyle birlikte Aşağıoba Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kahramanmaraş Sınırındaki Kazada Hayatını Kaybeden 7 Kişi Toprağa Verildi (5)Kazada aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti

Feci kazada otomobilde bulunan aileden 7 kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenlerin 73 yaşındaki Fatma Balık, kızları Senem Gökşen, Gülhan Yaman ve Gülistan Özdemir ile torunları Nisanur, Zeynep Alin Özdemir ve Atakan Gökşen olduğu öğrenildi. Kazada otomobilde bulunan aileden 2 çocuğun da yaşamını yitirmesi acıyı daha da derinleştirdi. Öte yandan otobüste bulunan 16 kişinin de kazada yaralandığı bildirildi. Yaralılar, olayın ardından sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Değeri 48 milyon lirayı aştı! 104 ton et imha edildi
Değeri 48 milyon lirayı aştı! 104 ton et imha edildi
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş Sınırındaki Kazada Hayatını Kaybeden 7 Kişi Toprağa Verildi (3)Akraba ziyareti için Gaziantep’e gitmişlerdi

Kazada hayatını kaybeden 7 kişinin Gaziantep’e akraba ziyareti yapmak amacıyla gittikleri öğrenildi. Ziyaret için çıktıkları yolculuk, dönüş yolunda meydana gelen kazayla trajediye dönüştü. Ailenin Antakya’daki yakınları, cenaze töreninde büyük acı yaşadı.

Kahramanmaraş Sınırındaki Kazada Hayatını Kaybeden 7 Kişi Toprağa Verildi (4)Kazanın ardından soruşturma başlatıldı

Gaziantep-Nurdağı kara yolu Acaroba Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazanın ardından ekipler olay yerinde inceleme yaptı. Otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazanın nedenine ilişkin incelemenin sürdüğü öğrenildi. Feci kazada yaşamını yitiren 7 kişi, Antakya Aşağıoba Mahallesi Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı.

Kaynak: İHA