Kahramanmaraş’ta icradan satılık 14 dönüm kayısı bahçesi!
Kahramanmaraş’ta icradan satılık 14 dönüm kayısı bahçesi!
İçeriği Görüntüle
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan 36.647 metrekarelik tarla, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Yumaklıcerit Mahallesi Göllüce Mevkii’nde yer alan taşınmaz için Pazarcık İcra Dairesi tarafından başlatılan satış süreci, elektronik ortamda yapılacak açık artırmayla tamamlanacak. Satış işlemi, 2025/188 TLMT sayılı dosya üzerinden yürütülecek. Tarla için belirlenen muhammen bedel ise 942.962 TL olarak açıklandı.
İCRADAN SATILIK TARLANIN DETAYLARI
  • Konum: Kahramanmaraş, Pazarcık, Yumaklıcerit Mahallesi, Göllüce Mevkii
  • Ada / Parsel: 209 Ada, 1 Parsel
  • Yüzölçümü: 36.647,26 metrekare
  • Niteliği: Tarla
  • Muhammen Değeri: 942.962,19 TL
  • KDV Oranı: %10
  • İmar Durumu: Tapu kaydındaki gibidir
  • Şerhler: Takyidattaki gibidir
Satışa konu taşınmaz tarla niteliğinde olup, tarımsal faaliyetlere uygun büyüklüğüyle dikkat çekiyor. Tarla, bölgedeki yatırımcılar ve çiftçiler için önemli bir fırsat niteliği taşıyor.
E-İHALE TARİHLERİ BELLİ OLDU
İcradan satış süreci, esatis.uyap.gov.tr üzerinden yapılacak ve iki ayrı artırma dönemini kapsayacak.
🔹 1. Artırma Dönemi:
  • Başlangıç: 10 Şubat 2026 – Saat 13:51
  • Bitiş: 17 Şubat 2026 – Saat 13:51
🔹 2. Artırma Dönemi (Gerekirse):
  • Başlangıç: 5 Mart 2026 – Saat 13:51
  • Bitiş: 12 Mart 2026 – Saat 13:51
Artırmalar, İcra İflas Kanunu’nun 114. ve 126. maddeleri uyarınca yürütülecek. E-ihaleye katılmak isteyenler, UYAP sistemi üzerinden başvuru yapabilecek ve teminat bedelini yatırarak sürece dahil olabilecek.
YATIRIMCIYA FIRSAT: BÜYÜK ARAZİ TEK PARÇA HALİNDE SATILACAK
Pazarcık Yumaklıcerit bölgesinde tarım ve yatırım potansiyeli taşıyan bu büyüklükteki bir taşınmazın, tek parça halinde satışa sunulması alıcılar için avantaj oluşturuyor. Özellikle tarım, hayvancılık veya arazi yatırımı yapmak isteyenler için bu satış, önemli bir fırsat olabilir.
Yasal Uyarı:
Bu içerik, genel bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir. Satın alma veya yatırım kararı vermeden önce, kendi araştırmanızı yapmanız ve gerekiyorsa uzman danışmanlık hizmeti almanız önerilir.

Muhabir: MÜCAHİT KIR