Kahramanmaraş’ın komşu ili Gaziantep’te, Şahinbey ilçesi Güneyşehir Mahallesi’nde yaşayan 30 yaşlarındaki bir erkek, aşırı ilaç kullanımı nedeniyle evinde baygın halde bulundu.
Uzun süre şahıstan haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, şahsı yerde baygın ve yanında çok sayıda ilaç kutusu ile buldu.
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırılan genç, yoğun bakım ünitesine alındı. Doktorlar, aşırı dozda ilaç kullanımı nedeniyle hayati tehlikesinin devam ettiğini ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.
Yetkililer, vatandaşları ilaç kullanımı konusunda dikkatli olmaları ve benzer durumlarda vakit kaybetmeden 112’yi aramaları konusunda uyardı.



