Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Emlak Konut Uygulama Müdürü Tacettin Şeker, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Kareleri" yarışmasının oylamasına katıldı.

6 Kategoride 112 Fotoğraf Değerlendirildi

Şeker, ekibiyle birlikte lifebox, AJet ve ROKETSAN sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, 2025 yılında Türkiye ve dünya gündeminde yankı bulan 6 kategorideki 112 fotoğrafı inceledi.

Tercih Ettiği Fotoğraflar

  • Gazze: Açlık: Ahmed Jihad Ibrahim Al-arini – “Gazze'de açlıkla mücadele eden Filistinlilere yemek dağıtıldı”

    Kahramanmaraş’ta sosyal medyayı karıştıran deprem paylaşımı
    Kahramanmaraş’ta sosyal medyayı karıştıran deprem paylaşımı
    İçeriği Görüntüle
  • Portre: Mahmoud Abu Hamda – “Annesinin biriciği”

  • Haber: Ashraf Amra – “İnsanlar ve bombalar”

  • Spor: Arpad Kurucz – “Sevgi koridoru”

  • Doğal Yaşam ve Çevre: Özkan Bilgin – “Dolunaya inat”

  • Günlük Hayat: Mahmoud Abu Hamda – “Umut”

AA’nın 2012’den bu yana düzenlediği yarışmada, 4 ana kategori (“Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat”) ile 2 özel kategori (“Gazze: Açlık” ve “Portre”) yer alıyor. Oylama, 15 Şubat Pazar günü saat 17.00’ye kadar “yilinkareleri.aa.com.tr” adresinden devam edecek. Katılımcılar, istedikleri sayıda fotoğrafa oy verebiliyor ve Türkçe ile İngilizce altyazı seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Kaynak: AA