Kahramanmaraş’ta Ehliyet Sınavından Kalan Kişi, Polis ve Komisyon Üyeleriyle Kavga Etti
Kahramanmaraş’ta Ehliyet Sınavından Kalan Kişi, Polis ve Komisyon Üyeleriyle Kavga Etti
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi ile Malatya’yı birbirine bağlayan kara yolunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Olay, Çiçek Mahallesi yakınlarında yaşandı.

Malatya yönünden Elbistan’a ilerleyen B.N. yönetimindeki 46 VH 594 plakalı hafif ticari araç, tali yoldan ana caddeye kontrolsüz şekilde çıkan H.P. idaresindeki 46 AJV 348 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç savrularak önce yol kenarındaki refüje, ardından bir trafik lambasına çarparak devrildi.

Kazada, her iki aracın sürücüleri ile araçlarda bulunan A.K., E.C. ve T.N. olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ters dönen hafif ticari araç, vatandaşların da yardımıyla düzeltilerek yol kenarına çekildi. Araçların kaldırılmasının ardından kara yolundaki trafik akışı normale döndü.

Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan ilk tespitlere göre kazanın, tali yoldan ana caddeye kontrolsüz çıkan aracın hatası nedeniyle meydana geldiği değerlendiriliyor.

Muhabir: Serpil Kara