Kahramanmaraş Altınova’da İnşaat Alanında Kamyon Yan Yattı

İnşaat sahasında kaza: Kamyon yan yattı
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Altınova Mahallesi sınırlarında faaliyet gösteren bir inşaat alanında kamyon yan yattı. Kazanın ardından kamyonun altında toprak birikintisi olduğu görüldü. Olay, şantiyede çalışanlar arasında endişe yarattı.

Olayın detayları ve müdahale süreci

Edinilen bilgiye göre, inşaat alanında çalışan kamyon, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolü kaybetmesi sonucu yan yatmış şekilde bulundu. Kazada herhangi bir yaralıya ilişkin resmi bir bilgi henüz paylaşılmazken, iş güvenliği ekipleri ve şantiye yetkilileri olay yerinde inceleme başlattı.

Altınova Kamyon Devrildi (2)

Güvenlik önlemleri ve soruşturma

İnşaat alanında yaşanan bu kazanın ardından yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için iş güvenliği tedbirlerini yeniden gözden geçiriyor.

Onikişubat İdmanyurduspor uzatmada yıkıldı
Onikişubat İdmanyurduspor uzatmada yıkıldı
İçeriği Görüntüle

Trafik ve iş akışı etkilenmedi

Kamyonun yan yatması, inşaat alanının belirli bir kısmında geçici aksamalara yol açsa da, çalışmalar hızla normale döndü. Şantiye yönetimi, olası risklere karşı tedbirlerini artırdı.

Muhabir: Serpil kara