Alanya’da Eş Zamanlı Operasyon

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Asayiş Timleri, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Takip Timi ve İstihbarat ekipleri, kaçak silah ticaretine yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Güzelbağ, Bayır, Gözübüyük, Karamanlar, Güney, Yenice, Burçaklar ve Gümüşgöze mahallelerinde belirlenen 7 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda:

Jandarma’dan Sıkı Denetim! Binlerce Sürücü Kontrol Edildi Jandarma’dan Sıkı Denetim! Binlerce Sürücü Kontrol Edildi
  • 10 tabanca
  • 32 av tüfeği
  • 10 tabanca şarjörü
  • 135 adet tabanca fişeği
  • 12 adet 7,62 mm tabanca fişeği
  • 374 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

10 Kişiye Adli İşlem, 32 Kişiye İdari İşlem

Operasyon sonucunda 10 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, 32 şüpheliye de idari işlem uygulandı. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadelede kararlılıkla operasyonlara devam edeceklerini belirtti.


Kaynak: iha