Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuk ekibin santra vuruşuyla başladı.
Dakikalar 10’u gösterdiğinde ceza sahasında yaşanan pozisyon sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Isparta temsilcisi, kaleci Metin Uçar’ı mağlup ederek 1-0 öne geçti.

Golden sonra oyunun kontrolünü eline alan Kahramanmaraş İstiklalspor, topa daha fazla sahip olmaya başladı. Kanat organizasyonları ve hızlı merkez geçişleriyle baskı kuruldu.
25. dakikada Süleyman Güneş’in attığı golle skor 1-1’e geldi. Bu gol hem oyunda dengeyi sağladı hem de tribünlerin enerjisini sahaya yansıttı.

Erzurumspor FK, Adana Demirspor’u 7-0 Mağlup Etti
Erzurumspor FK, Adana Demirspor’u 7-0 Mağlup Etti
İçeriği Görüntüle

İlk yarının son bölümünde ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırdı. 43. dakikada kazanılan penaltı, maçın dönüm noktası oldu. Topun başına geçen Kemal Rüzgar, hata yapmadı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Mücadele boyunca iki takım da son dakikalarda baskı kursa da, maç 2-1’lik skorla İstiklalspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

Muhabir: SEFA BAŞER