Şanlıurfa’nın Yardımcı Mahallesi’nde, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada 8 kişi yaralandı. Yaralılar arasında kavgayı ayırmaya çalışan bir uzman çavuş da bulunuyor.

Adana, Balıkesir, Nevşehir, Çanakkale ve Bursa’da Narkotik Operasyonu: 346 Gözaltı
Adana, Balıkesir, Nevşehir, Çanakkale ve Bursa’da Narkotik Operasyonu: 346 Gözaltı
İçeriği Görüntüle

Kısa Sürede Büyüyen Kavga

Olay, gece saatlerinde başladı. Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede şiddetlendi ve taş-sopa kullanımıyla kavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Uzman Çavuş da Yaralandı

Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle taraflar güçlükle ayrıldı. Ancak kavgayı ayırmaya çalışan bir uzman çavuş ile 7 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada yayıldı.

Kaynak: DHA