Yarışmada dereceye girenlere ödülleri KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ve kent protokolü tarafından takdim edildi.

Yarışma hakkında bilgiler veren KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu dereceye girenleri tebrik etti.

Bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ise sanatsal faaliyetlerin önemine vurgu yaptı.

Chp Genel Başkan Yardımcı aynı zamanda Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise bu tür etkinliklerin devamını merakla beklediklerini söyledi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Açılış konuşmalarının yapılmasının ardından Fotoğraf Sanatçısı Arif Avize Kahramanmaraş’ın Doğası ve Çiçekli Bitkileri, Fotoğraf Sanatçısı Durmuş Öztürk ise Kahramanmaraş’ın Tarihi ve Kültürel Değerleri konulu fotoğrafların yer aldığı sunumunu yaptı.

Törende, Vali Coşkun ve protokol üyeleri tarafından dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği olan sponsorlara ödülleri verildi.

Programa Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra CHP Genel Başkan Yard. Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, iş insanları, fotoğraf sanatçıları, STK Temsilcileri ve ilgililer katıldı.

Vali Coşkun, tören sonunda şehrimizin tanıtımı adına yapılan organizasyondan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi