MHP Elbistan İlçe Teşkilatınca organize edilen programda, Cumhur İttifakı’nın ülke için önemi ve 2023 seçimlerinin taşıdığı anlam anlatıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan MHP Elbistan İlçe Teşkilatı Başkanı Üzeyir Bostan, “Milli mutabakat zeminini dağıtmak isteyen işbirlikçi muhalefet anlayışına karşı bayrak nöbetindeyiz. Şer ittifaklarının kirli oyunlarına boyun eğmeden hak bildiğimiz davamızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan da konuşmasında CHP ve İYİ Partiye yüklendi. 
MYK üyesi Abdullah bahadır Alperen de, Türkiye’nin kurulduğu günden bu yana birçok badire atlattığına dikkat çekerek, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin Hak ile Batıl arasında tercih olacağını söyledi.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan da konuşmasında Kahramanmaraş ve Elbistan’ın ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek, çözümü için gereken desteği sağladıklarını söyledi.  Aycan konuşmasında, CHP’nin HDP’nin kontrolüne girdiğini belirtti.


MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu da konuşmasında, CHP’nin Atatürk’ün arkasına sığınarak, HDP ile yoldaşlık yapıp Atatürk’e ihanet ettiğini söyledi.
Programda partisinden istifa ederek MHP saflarına katılan Merkez Parti İlçe Başkanı Hacı Ahmet Özdursun’a parti rozeti takıldı.

Editör: Haber Merkezi