Hafta sonu Kahramanmaraş’ta yapılan oda seçimlerinde kullanılan oyun yüzde 85’inin alarak 5 yönetim kurulu üye sayısının tamamını alan Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdullah Kalın, mazbatasını almaya fırsat olmadan seçimin ertesi günü soluğu Ankara’da aldı.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nu ziyaret eden Başkan Kalın, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret etti. Bakan Özer’i makamında ziyaret eden heyet, Mesleki Eğitim Kanunu uygulamalarındaki sorunlarla ilgili fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerisi sundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’le verimli bir toplantının ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Özdemir’e teşekkür eden Başkan Kalın, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ve Denetleme Kurulu Başkanı Burhan Düz ile bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanlığı ziyaretinin değerlendirmesini yaptı. Meslektaşlarının refahına katkı sunmak için odanın yeni yol haritasıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Mazbatasını almadan meslektaşlarının büyük sorun yaşadığı Mesleki Eğitim Kanunu ile ilgili çalışmalarına devam etmek için Ankara’ya çıkarma yapan Kalın’ın bu hareketi meslektaşları tarafından bir kez daha takdirle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi