Kurban Bayramına sayılı günler kala Kervan Lezzetler grubunda işler hareketlenmeye başladı. Bayram için tatlı siparişlerini veren vatandaşlar bayramın da tatlı tadında geçmesini istiyor. Tatlıların bayramın olmazsa olmazı olduğunu dile getiren Kervan Lezzetler Grubu eskiden bayramlık baklavaların evlerde açıldığını şimdi ise bayram baklavalarında kendilerinin tercih edildiğini dile getirdiler.

Lokum, baklava, şerbet ve Türk kahvesi, geçen yıllara, değişen ürün yelpazesine rağmen bu bayram da Kahramanmaraşlıların "tatlı" tercihi listesinin başında geliyor.

HİJYENE ÖNEM VERİLİYOR

Kalitenin yanı sıra Hijyene de önem veren Kervan Lezzetler Grubu, Kurban Bayramı öncesi tatlılar ustaların maharetli ellerinde bayrama hazır. Gönül ordusunun lezzet durağın da bir sevgi hikâyesi, sizin ağzınız tatlansın diye her şeylerini feda eden Kervan Alpedo pastaneleri, bir birinde lezzetli tatlıları ile bayrama hazır olduklarını duyurdu. Hijyenik ortamda üretilen ve halkın hizmetine odaklanan Kervan Lezzetler grubu Covit 19 Pandemi kurallarına uygun bir şekilde önlemleri ve hijyenik ortamda üretimi ile dikkatleri çekiyor.

BU BAYRAM EVLERİNİZ KERVAN PASTENESİNİN TATLILARI İLE ŞENLENECEK

Dondurmasıyla ünlü Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı için birbirinden lezzetli tatlıların yapımına başlandı. Birbirinden farklı lezzetler, her damak tadına hitap eden tatlılar tarihi en eski yolculuğunda bugüne kadar gelen bir lezzetin adı Kervan Lezzetler Grubu gece gündüz Bayram Siparişleri için çalışıyor. Müşterilerin Kurban bayramında tatlı taleplerini karşılayabilmek için gece geç saatlere kadar mesai yaptıklarını söyleyen Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, hazırlanan tatlıları ülkenin birçok noktasına gönderdiklerini söyledi.

“HİJYEN BİZİM İLKELERİMİZDENDİR”

Kurban Bayramı öncesi farklı tatlıyı çeşitleri ile müşterilerin beğenisine sunacaklarını söyleyen Kervancıoğlu, “Kahramanmaraş'tan Türkiye'nin birçok noktasına buradan dondurma gönderiyoruz. Ancak Kahramanmaraş tatlısıyla da dünyaya ün salmış bir şehirdir. Dünyada korona virüs salgınını bizlerde ülkemizde yaşıyoruz ve bizim öncelikle ilkelerimizden biri olan hijyendir. Gıda işinde ise hijyen çok önemlidir ve personellerimiz temizlik ve dezenfektan konusunda çalışmalar yapıyoruz. İş yerimizde Aileler ve bireysel müşterilerimiz geliyor. Onlar için ise iş yerimizde sosyal mesafe kuralları uyguluyoruz. Girişte Ateşler ölçülüyor ve Maske takmaları zorunlu tutuluyor. Maskesiz içeri almıyoruz. içeride ise masalarda dezanfektan ile hijyen sağlamaya çalışıyoruz” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi