Hacı İbrahimuşağı ilkokulunun “Köy Okullarının Yenileme Projesi” kapsamında bakım onarım ve yenileme işlerine ait protokol Eylül ayının son haftasında Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ile İyilik Derneği Kahramanmaraş Şubesi adına Yagup Kaya arasında imzalanmıştı. Aradan geçen kısa bir zaman diliminde 36 öğrencinin eğitim gördüğü okulda çatı, iç dış cephe ve lavabo banyo tadilatı, bahçe kapısı Yeni WC ve Lavabolar olmak üzere tüm bakım ve onarımları yapılarak eğitim adına hizmete sunuldu.

Okulun yeni haliyle eğitime devamı açılış törenine Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Kaymakam Adayı İbrahim Yazıcı, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Kahramanmaraş İyilider temsilcisi Yagup Kaya, Rıdvan hoca vakfı başkan Seyfi Pınarbaşı, köy muhtarı Mehmet Boyraz, Çevre okul müdürleri, öğrenci velileri katıldı.

Kaymakam Serkan Keçeli okulun tüm birimlerini gezerek incelemede bulundu, okul müdürü ve öğretmenlerden bilgi aldı, gönüllü İyilikder üyelerine teşekkür etti. (HABER: YASEMİN YÜZBAŞIOĞLU)

Editör: Haber Merkezi