Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi ekibi İstiklal Üniversitesi Rektörü Sami Özgül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özgül ziyarette, Üniversitenin öncelikli ihtiyacının bir bina olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ın ikinci üniversitesi olan İstiklal Üniversitesi Rektörü Sami Özgül, Gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ziyaretten dolayı ekibimize teşekkür eden Özgül, '' Öncelikle bugün gazetesi ekibine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Şimdi üniversitemizin gelişmesi için biz tek başımıza çok fazla yol alamayız. Bize yardım edecekler, ilk başta politikacılarımızdır. Kesinlikle politik destek olması gerekiyor. Politik destek aldıktan sonra iş adamların çoğu arkadaşımız. Onları da mutlaka zorlayacağız ama önce bir alt yapı oluşturalım. Eminim hepsinden destek alacağız diye düşünüyorum ama önemli olan bu organizasyonu yapmak, yapacağımız şeylere onları inandırmak gerekiyor.'' dedi.

İstiklal Üniversitesinin kurulmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Özgül, ''üniversitemizin kurulmasını sağlayan başta cumhurbaşkanımız olmak üzere ve beni buraya atayan yine cumhurbaşkanımız ve emeği geçen tüm herkese canı gönülden teşekkür ederim. İnşallah bu görece layık olmaya çalışacağım elimden geldiğince bilgi ve beceri oranında ama ne olur sonucu bilmiyorum ben teşekkür ederim'' dedi.

Üniversitenin şu anda bir binaya ihtiyacı olduğuna değinen Özgül, ''Şimdi, öncelikle bizim bir binaya ihtiyacımız var. Ayrıca da kampüse ihtiyacımız var. İvedilikle binaya  ihtiyacımız var. Şimdi şehrimizde bir takım yerleri araştırdık. Özellikle kamu binalarını araştırdık. Milli eğitimde bulunan bazı binalar bize uygun. Sayın valimize ve politikacılarımıza bunu ilettik. Onlarda olumlu karşıladılar. İnşallah bizim istediğimiz bu binalar olur'' diye konuştu.

HABER: MUSTAFA KÖMÜ

Editör: Haber Merkezi