Kısa adı TÜED olan Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, Emeklilerin Garanti Bankasına Maaş ve işlemleri taşımasıyla üyelerinin rahat nefes alabileceğini ve hızlı interaktif hizmetlerden yararlanacağını ifade ederek, avantajlardan bütün üyelerinin faydalanılması gerektiğini ifade etti.

Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı ile Garanti Bankası Yöneticileri bir araya geldi. Yaklaşık 13 milyon emeklinin gururunu İncitmeyecek rakamların konuşulduğu Promosyon mevzusu Türkiye Emekliler Derneğinde masaya yatırıldı.

“EMEKLİLERE AVANTAJLAR SAĞLIYORUZ”

Emekliler Derneğini ziyaret eden Garanti Bakası Kahramanmaraş Şube Müdürü Burhan Abacı Promosyon ve avantajlar hakkında yaptığı açıklamada, “Burada Binevler Şube Müdürü Bülent Turan, Kurtuluş Şube Müdürü Özcan bey ve Çarşı Şube Müdürü İrfan Bey ile dernek başkanımızı ziyarete geldik. Emeklilik tarihini bankamız için hem de Kahramanmaraş için değerli hizmetleri var bunu duyduk ve çok mutlu olduk. Ben de bir Kahramanmaraşlı olarak Garanti Bankası’nın Nisan ayı içerisinde emeklilerimize avantajlar sağlayacak. Dolayısı ile bu konuda dernek başkanımıza bilgi vermeye geldik. Burada 1500 TL’ye varan promosyon ödeme tutar işle emeklilerimizin EFT-Havale ücreti alınmaksızın ayrıca getirdikleri her emekli arkadaşlara 150 TL emeklilerimize promosyon ödemesi yapacağız. Kahramanmaraş’ta 6 şubemiz ile hizmet veriyoruz. İnşallah emeklilerimize iyi bir şekilde Nisan ayında buraya taşıyıp ondan sonraki süreçte hizmetlerine tabiyiz ve talibiz. Elimizden gelen her şeyi emeklilerimiz için yapmaya çalışacağız. Emekliler malum hepimizin baş tacı. ATM Sayımız emeklilerimiz için her an ulaşabileceği sayıda mevcut. Bireysel bankacılıkta emeklilerimize yönelik Garanti bankası çok mücadeleci bir banka. Aynı zamanda uygun kredi maliyetleri ile emeklilerimizin diğer bankalardaki tüm kredilerini tek ödeme planı içerisinde bankamıza da taşıyabiliriz. Dağınık olan çeşitli bankalardaki kredilerin tek ödeme planı ile tek çatı altında uygun faiz oranları ile bankamıza taşıyabiliriz” ifadelerini kullandı.

EMEKLİYE GARANTİ DESTEĞİ

Pandemi Şartlarında zor günler geçiren Emeklilere seslenen Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, “Zor günlerimizde yanımızda olan Garanti Bankasının teklifi bizim sıkıntılarımızı dindirecektir” dedi. 

Kısa adı TÜED olan Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, Emeklilerin Garanti Bankasına Maaş ve işlemleri taşımasıyla üyelerinin rahat nefes alabileceğini ve hızlı interaktif hizmetlerden yararlanacağını ifade ederek, avantajlardan bütün üyelerinin faydalanılması gerektiğini ifade etti.

“PROMOSYON, BAHŞİŞ DEĞİLDİR, BİR HAKKIN İADESİDİR…”

Üyelerimiz için var gücümüzle kolaylıklar ve avantajlar sağlamaya çalışıyoruz diyen adı TÜED olan Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, Bugün Garanti Bankasının Kahramanmaraş Şube müdürleri kapımızı çaldı ve avantajlarından bahsetti. Oldukça iyi promosyon destekleri var. Diğer Bankalara göre daha insancıl rakamlarla emeklilerimizin karşısına çıkacaklarına inanıyoruz. Emekli dilenci değildir, promosyon da bahşiş değildir. Tıpkı çalışanlarda olduğu gibi bir hakkın iadesidir.

“EMEKLİLER BİZİM BAŞIMIZIN TACI!”

Kahramanmaraş’ta 6 şubemiz ile hizmet veriyoruz, İnşallah emeklilerimize iyi bir şekilde Nisan ayında buraya taşıyıp ondan sonraki süreçte hizmetlerine tabiyiz ve talibiz diyen Garanti Bakası Kahramanmaraş Şube Müdürü Burhan Abacı, “Burada 1500 TL’ye varan promosyon ödeme tutar işle emeklilerimizin EFT-Havale ücreti alınmaksızın ayrıca getirdikleri her emekli arkadaşlara 150 TL emeklilerimize promosyon ödemesi yapacağız. Elimizden gelen her şeyi emeklilerimiz için yapmaya çalışacağız. Emekliler malum hepimizin baş tacıdır” dedi.

(HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi