50 gönüllü genç ve 50 yetim çocuk proje kapsamında belirlenerek resim kursu, müzik kursu, yüzme kursu, oyuncak yapımı kursu, kişisel gelişim seminerleri ve çeşitli geziler için bir araya gelecek.

Asımın Nesli Diriliş Derneği Başkanı Faruk Ali SÖZBİLİCİ: “Kurulduğumuz günden bu yana çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapmıştık ancak bu projemiz çok daha kapsamlı olmakla beraber diğer illerde de uygulanabilir bir proje olacaktır. Gönül köprüsünün temelini oluşturan gönüllü gençlerimizin yoğun katılımı bizleri fazlasıyla mutlu etti. Hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bu fırsatı bize sunduğu için, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilgi ve alakalarından ötürü ayrıca teşekkür ederim”dedi.

Gönüllü Gençlerden Gamze İBBİGİ: “Üniversitesi öğrencisiyim böyle bir projenin parçası olduğum için çok mutluyum. Kahramanmaraş’ta böyle anlamlı bir projenin başlamış olması beni şehre karşı ısındırdı.”

Gönüllü Gençlerden Gizem DEMİR: “Bu projenin manevi olarak bana artısı olacağına çok eminim ve bu yüzden tereddüt etmeden başvuru yaptım çocukların yüzlerindeki tebessümü görünce, şu an iyi ki buradayım dedim.”

Editör: Haber Merkezi