Başkan Okay, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmranKılıç, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve belediye meclisüyeleriyle birlikte Kılağlı, Kabasakal arasında yapımı devam eden gurup yolunuinceledi. Geçtiğimiz yıl 1.5 kilometresi hizmete açılan yolu havadan dron ilede inceleyen Belediye Başkanı Necati Okay, bölgenin yol sorunun ortadankalkması adına yaptıkları çalışmaları aktardı.
Büyükşehir Belediyesi ile bölgede koordineli olarak çalıştıklarını aktaranBaşkan Okay, incelemeler sonrasında yaptığı konuşmasında şunları aktardı: “Bertizbölgesinde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık birbuçuk kilometre yolu ve 15-16 virajı bertaraf ederek ulaşıma açmıştık. Buçalışmayı devam ettirerek yolun kalan kısmının yapımı için de çalışmabaşlattık. Bertiz bölgemizin bu yolu şehirlerarası yol standardına ulaşmışdurumdadır. Bertiz vadisinde bulunan tüm mahallelerin ulaşım yolu olan bu sırtyolunun tamamlanmasıyla bölgenin en önemli eksiğinin ortadan kalkacağınıdüşünüyorum. Ben bu çalışmalarda emeği geçen mesai arkadaşlarımıza teşekkürediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.”


BERTİZ BÖLGESİ HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTU
Büyükşehir yasasıyla birlikte kırsal bölgelerin hak ettiği hizmete daha kolayulaştığını dile getiren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, konuile ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraş’ın enönemli sorunu olan yol problemi Ak Parti iktidarıyla birlikte çözüme kavuştu.Yerel yönetimler çalışmalarını bir adım daha ileriye götürerek köyden mahalleyedönüşen mahallelerin de yol standardını yükseltti. Bugün grup yolu olarakhizmet veren Bertiz bölgemizdeki bu yolu inceliyoruz. Uzun zamandır yol sorunuyaşayan bu bölgelerimiz Büyükşehir Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyesi’ninçalışmalarıyla bu sorunları çözüme kavuştu. Ben bu çalışmaların artarak devamedeceğini biliyorum. Bölgemiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bundan sonraseyahatlerinde yüksek standartta yolculuk yapacaklar. Ben emeği geçen herkeseteşekkür ediyorum.”
Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’da yapılan bu hizmetlerdenduyduğu memnuniyeti dile getirdi. Avşaroğlu, seçim sürecinde taahhüt edilen tümhizmetlerin bir bir yerine getirildiğini de hatırlattı. (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi