Ünal Ateş KSÜ’de Fizyoterapi bölümü için ilan açıldığını ve 70 kişinin müracaat ettiği ilana en düşük puan alanların yerleştiğini belirtti.

KSÜ Rektörü’ne çağrıda bulunan Ünal Ateş “Ben buradan sesleniyorum. 70 kişi başvurmuş ve 2 asil 1 yedek alınacak. Bunlardan en düşük puan alan 3 kişinin ataması yapılırken 67 kişi ve en yüksek puan alanlar ise eksik evraktan dolayı yerleşemiyor. Sayın rektör siz bu evraklar teslim edilirken eksik evrak olduğunu ve tamamlamaları gerektiğini söylemiyormusunuz. 65 puan alanları alıyorlar ama 81.5 puan alan kişiyi almıyorlar. Bu şekilde davranarak geleceğe umutsuzlukla bakan, idarecilere insanlara güvenmeyen bir nesil ortaya çıkartıyoruz. Sayın rektör bu sonucu iptal ediniz yoksa suç duyurusunda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZEL İDARE BİNASI YIKILMASIN RESTORE EDİLSİN

Ünal Ateş Özel İdare binasının yıkılarak Valilik yapılacak olması ve Valiliğin yerinin de meydan yapılma projesine tepki göstererek “Özel idare binasının yıkılması demek bizim cebimizden toplanan vergilerin çar, çur edilmesi demektir. Özel İdare binasına sanırım bir iş adamı talip olmuş ve 30 milyon veriyormuş. Başkan ne diyordu kaynak yok para yok diyordu. Al sana kaynak, oraya aktaracağın parayı da başka yerlerde kullanırsınız. Valiliğin olduğu yerde taş bina var, orası sayın vali beyin makamı olsun. Sadece bir simgesel valilik makamı olsun. Arkadaki binaları yıkalım oraya bin adetlik otopark yapalım. Yeşil alan yapalım. Büyükşehirler de hep böyledir. Trabzon caddesinin alternatifi bir ana arter yapılması gerekiyor. Bizim aciliyetlerimiz bunlar. 70 milyona millet bahçesi yapmakla uğraşıyoruz. Bizim acili yetimiz özel idarenin yıkılması değil, aciliyetimiz 70 milyona yapılacak millet bahçesi değil” dedi. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi