Geçtiğimiz 2 yıl boyunca Koronavirüs gölgesinde kutlanan Ramazan Bayramı, bu sene bereketini artırdı. Pandemi kısıtlamalarının bitmesiyle beraber bayram namazı cemaatle kılındı. Bayram namazı için camiler doldu taştı. Namazdan sonra ise mezarlıklara akın edildi. 

HUZUREVİ SAKİNLERİ YAKINLARIYLA BULUŞTU

Hayatlarını huzurevinde sürdüren yaşlılar, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kovid-19 sürecinin ardından yaklaşık 2 yıl sonra yeniden yakınlarıyla buluştu. Şeker, çikolata ve kolonyalarını hazırlayan, temizliklerini yapan huzurevi sakinleri, yanlarına gelen yakınları için bayram hazırlıkları yaptı.

Önlemler kapsamında, huzurevine sadece yaşlıların birinci derece yakınları Kovid-19 test sonuçları negatif çıkması halinde girebildi.

VALİ COŞKUN'DAN BAYRAM ZİYARETİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun ile birlikte gaziler ve ailelerini Ramazan Bayramı münasebetiyle evlerinde ziyaret etti. Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun, Kıbrıs Gazisi Halef Tunç, Gazi Piyade Uzman Çavuş Ökkeş Temiz ve aileleriyle bir araya geldi.

Ziyaretler esnasında gaziler ve aileleriyle ile bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, “Vatanı ve kutsalları uğruna can vermeyi yaşamaktan üstün tutan aziz milletimizin tarihi, bu yolda canlarını feda eden şehit ve gazilerimizin destanlarıyla doludur. Bizlerde, "Ölürsek şehit, kalırsak gazi" anlayışıyla vatan, bayrak ve millet uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır.

Bu vesileyle aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet, siz değerli gazilerimiz ile kıymetli ailelerinize de sağlık ve afiyet diliyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi. HABER: GÖKHAN DÖKÜCÜ

Editör: Haber Merkezi