Kahramanmaraş’ın modern ve güvenilir bir şekilde inşa edilmesi noktasında, ilimiz ve ülkemize hizmet eden Müteahhitleri bir çatı altında toplayan Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Derneği üyeleri genel kurulda yeni yönetimi oluşturmak, tüzük değişiklikleri ve Federasyon olma yolunda ilk adımı attı. Mevcut Başkan Yusuf Kiraz başkan adayı olmazken başkanlığa aday olan Mehmet Kaya ise üyelerin teveccühünü kazanarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Müteahhitler sorunlarının da konuşulduğu kongre, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Başkan Mehmet Kaya, daha önceki başkan Yusuf Kiraz ve yönetimine teşekkür ederek, hedeflerini paylaştı. Bugüne kadar yapılanları da anlatan Başkan Mehmet Kaya, yeni dönemde daha azimli, kararlı ve projelerini bir bir hayata geçireceklerini ifade ederek, icraat dönemi olarak nitelendirdi.

Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği yönetim kurulu Mehmet Kaya, Kamil Küpelikılıç, Mustafa Saylak, Zehra Betül Kayserili, Harun Demir, Orhan Akkoyun, Ökkeş Say, Yusuf Kiraz, Atilla Küpelikılıç, S. Fazıl Sandaloğlu yer aldı. Yüksek Danışma Kurulu ise Atilla Küpeli Kılıç, Hacı Ali Özal, Mehmet Parlakyiğit, Cemal Tanrıverdi, Hüseyin Aydın’dan oluştu. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi