1

Çin'den başlayıp tüm dünyada hızla yayılan özellikle Avrupa'da binlerce can alan koronavirüs İngiltere'de etkisini arttırarak devam ediyor. Şu ana kadar 6 bin 650 vakanın görüldüğü ölü sayısının ise 335 olduğu ülkede sağlık çalışanları da canla başla çalışıyor.

2

Sosyal medya üzerinden sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını gözler önüne seren görüntüler gelmeye devam ediyor. Halk ise kendileri için mücadele eden çalışanlara farklı şekillerde desteklerini gösteriyor.

3

İngiltere'de yaşayan kadın parademik sosyal medya hesabından yaptığı "Ulusal Sağlık Servisinden çalıştığım için gururluyum" açıklamasından sonra İngiliz'lerden büyük bir övgü aldı.

4

Koronaviürüs hastalarının bulunduğu serviste görev alan Laura Heath'ın bu açıklamasından sonra insanlar sosyal medya hesaplarından kendisine destek verip ayrıca sağlık çalışanlarına zam yapılması için kampanya başlattılar.

5

Paramadik üniforması giydiği için gurur duyduğunu söyleyen Laura, pandemik hastalığının yaşandığı bu günlerde genç sağlık çalışanlarının ellerinden geleni yapamaya çalıştığını söyledi.

6

7

8

9

Editör: Haber Merkezi