Kentin genç hekimleri Kübra Solak ve Ömer Faruk Aksoy'un birlikte çalıştığı Panorama Dent, özellikle Oral İmplantoloji, Ortodonti, Gülüş tasarımı ve estetik diş hekimliği başta olmak üzere hekimlik bünyesindeki bütün branşlarda hastaların hizmetine açıldı.

Panorama dentin hizmet alanında, "İmpant, Gömülü diş çekimi, normal diş çekimi, dolgu ortodonti (tel tedavisi) kanal tedavisi detertraj (diş  temizliği)  bleaching (beyazlatma) lamina gülüş tasarımı, protetik diş tedavileri" gibi tedavilerde yer alıyor. 

Pandemi sürecindeki çalışmalarıyla ilgili olarak ise klinikten yapılan açıklamada, "Pandemi olsa da, olmasa da biz diş hekimleri her zaman dikkatli davranmalıyız. Çünkü gelen hastalarımızda diğer bulaşıcı hastalıklar olabilir. Bu süreçte de hastalarımıza randevulu hizmet vermekteyiz. (acil durumlar hariç)hastaların çok beklemeden hemen işlemlerni yaptırmaları çok önemli .Girişte her hastanın ateşini ölçüyorz. İşlemi biten hastadan sonra klinik odalarını dezenfekte ediyor ve klinik odalarını havalandırıyoruz. Hem kendimizi korumak hemde çapraz kontaminasyonu engellemek için maske bone gözlük siperlik kullanımına özen gösteriyoruz" ifadelerine yer verildi.

Diş Hekimi Kübra Solak, diş hekimliğinin her alanında hizmet verdiklerini belirterek, "Tecrübemiz ve teknoloji ile birlikte diş hekimliğini her alanında kendimizi geliştirip güncellemekteyiz" dedi.

Çukurova Üniversitesinden 2017 yılında mezun olan Solak, 3 yıldır diş hekimi olarak çalışıyor. Diş hekimliği bünyesinde bulunan  branşlarda hastalara hizmet veriyor.

Sağlık alanına karşı küçüklüğünden beri ilgi ve merakı olduğunu söyleyen Solak, "Ben de sağlık sektöründe diş hekimliğini tercih ettim. Kendimi bu doğrultuda geliştirip her zaman daha ileri gitmeyi hedefliyorum. Çıkan son teknolojileri takip ediyor ve bunları da  kliniğimize  entegre etmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Kliniğin diğer hekimi Ömer Faruk Aksoy ise Konya Selçuk Üniversitesinden 2014 yılında mezun olduktan sonra Oral implantoloji,ortodonti, gülüş tasarımı ve estetik diş hekimliğinde kendini geliştirmek için çalıştı.

Çeşitli kurs ve seminerlere katılarak her zaman kendini yenilediğini ve geliştirme çabası içerisinde olduğunu belirten Aksoy ise şunları kaydetti:

"Mesleğimi severek ve isteyerek yapıyorum 6 yıldır aktif klinisyen olarak çalışıyorum şimdide kendi kliniğimizde ağız ve diş sağlığı hizmetlerini vermekteyim. Liseden beri sağlık sektörünün içinde olmam gerektiğini hep düşündüm. Sağlık hizmetleri arasında kendimi diş hekimliğine her zaman daha yakın buldum.Çünkü sağlık ve estetik iç içe olduğu için."

Panorama Dent Onikişubat ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde Yaşar Ice karşısındaki yerindeki kliniğinde faaliyet gösteriyor.

HABER: MELİHA KÜÇÜKÖNDER

Editör: Haber Merkezi