Osmanlı’nın silahla veya askerlerinin yiğit olmasıylaDünya ya hükmetmediğine dikkat çeken Yaşar, “Biz iman gücüyle, manevideğerlerimizle bugünlere geldik. Silahın bizim için hiçbir önemi yoktur. Biziman kuvvetiyle inşallah yine Osmanlı kadar büyük bir devlet olarak yenidengeliyoruz” dedi.

“MüslümanlardanKimseye Zarar Gelmemiştir”

Türkiye’nin önünü parlak olduğunu ve geleceğe güvenlebaktığını kaydeden Zafer Yaşar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Önümüzde bir seçimsüreci var. Ben ülkemizin önünün açık olduğunu düşünüyorum. Çok büyüyeceğinidüşünüyorum. Osmanlı kadar büyük bir Türkiye geliyor. Biz buna inanıyoruz.Düşmanlarımız şuan son kozlarını oynuyor. Bu anlamda sabretmemizgerektiğini düşünüyorum. Osmanlı silahla tüfekle veya askerlerinin yiğitolmasıyla biz bu Dünya ya hükmetmedik. Biz iman gücüyle, manevi değerlerimizlebugünlere geldik. Silahın bizim için hiçbir önemi yoktur. Biz iman kuvvetiyle inşallahyine Osmanlı kadar büyük bir devlet olarak geliyoruz. 80 milyon nüfusumuz var. Ülkemizailevisiyle Sünni’siyle çok güzel. Bu ülkede hepimize yer var. Biz Müslümanlardanhiçbir kimseye bir zarar gelmemiştir. İnsanlarımıza yaşadığımız alanlarımızasahip çıkalım. Bayrağımıza sahip çıkalım. Ülkemizin durumu sürekli değişiyor.”

“HerkesAyağını Yorganına Göre Uzatmalı”

İnşaat işiyle uğrayan vatandaşlara da önerilerde bulunanYaşar şunları söyledi:  “Artıkekonomistler 3 aylık durumunu bile stratejik olarak söyleyemiyorlar. Her alandaher şey hemen değişebiliyor. Ama ülkedeki durumlara baktığımızda ülkenin önünüaçık olacağını düşünüyoruz. Ben inşaatçı arkadaşlarımıza önerim çok büyümeye gerek,herkes ayağını yorganına göre uzatsın. İnşallah 2019 seçimlerinden sonrakartımızı alırız. Başkalarına zarar vererek büyümenin bir anlamı yok. TürkiyeG20ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülkeler arasına girdi. Tabi ki bu bizimotive anlamında etkiliyor. Bizlerde yurt dışı gezilerimizde hakikaten bircihan devleti olduğumuzu yurt dışından bakınca anlıyoruz. G20’ler de ilksıralarda yer alacak konumdayız.  Ülkemizingücünü dışarıdan bakınca daha iyi anlıyoruz. Hamdolsun ülkemizde şuan güzelşeyler oluyor.”

Editör: Haber Merkezi