Partisinin il teşkilatında yer alan ve bir süre önce ilçede görev alan 42 yaşındaki Şenay Tanır, kendisinin sıradan bir Anadolu çocuğu olduğunu ve hiçbir zaman diplomasiyle övünmeden vatandaşlar için çalıştığını söyledi.

İYİ Parti'de olmaktan Onur ve Gurur duyduğunu belirten Tanır, "Partime inanıyorum ve bu yüzden buradayım. Tek düze giden bir yönetim, koltuğa oturmayı başarı sayan insanlar ve artık insanlarda oluşan bıkmışlık, birikmişlik var. Biz bunun bir şekilde önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

Ülkenin iyi olması, partinin iyi olması için önce bizler iyi olmalıyız diyen Tanır şöyle konuştu:

"Bu nedenle ki, kendimizi ifade edebilmemiz için sizler gibi menfaat gözetmeyen, tarafımız gazeteci ve yayıncı değerli insanlara ihtiyacımız var. Desteklerinizi esirgememenize seviniriz. Onikişubat, Kahramanmaraş'ın en gözde metropol ilçesidir. Yaşam seviyesi ve düzeyi, diğer yerlere göre daha üst düzeydir. Okuma seviyesi daha fazla, bayan esnafı ve çalışanı daha fazladır. Burada insanlar tek tek gelir iken, Dulkadiroğlu'nda toplu halde gelmektedir. Şu anda yıldızı parlayan ve en çok üye yapan yerli ve milli bir parti. Bu kısa sürede bayan mahalle başkanları atadık. Esnaf gezileri ful devam ediyor. Çalışmalarımızda keza aynı şekilde sürüyor. "

Tanır, İYİ Parti olarak yerli ve milli bir parti olduklarını ifade ederek, "Demokrasi olmazsa olmazımız. Hiç kimse milletten üstün değildir. Cumhuriyet ve Demokrasi tek bir kişinin eline verilmeyecek kadar değerlidir. Çağdaş bir hukuk sistemiyle mahkemeleri tarafsız hale getireceğiz. İnsanlar şu anda devlet nedir? Hükümet nedir? Sorsan bilmiyorlar. Devlet ve Millet bakidir. Hükümetler gelir geçer.  Açıkçası genel başkanımızında kadın oluşu bizlere cesaret veriyor." diye konuştu.

HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi